iPhone 4S Hakkında Merak Ettiğiniz Herşey

iPhone artık teknoloji dünyasının vazgeçilmezlerinden birisi oldu
05.10.2011 00:47 Alkan Adakaner

 
     Teknoloji dünyasının zirvesindeki firma Apple'dan bugün iPhone 5 duyurusu bekliyordunuz öyle değil mi? Evet, beklentilerimizin aksine Apple bugün iPhone 4S'i duyurdu. Bu cihaz aynısının çok daha fazlası diyebiliriz. Özellikle de biz oyuncular için.
 
    Apple konferansında duyurusu yapılan iPhone 4S tasarım olarak iPhone 4 ile neredeyse birebir aynı. Donanım yönünden ise ciddi gelişim var. iPad 2'deki çift çekirdikleri A5 işlemcisini kullanan iPhone 4S, iPhone 4'e göre işlemci performansında 2 kat, grafik performansında ise 7 katlık bir gelişim gösteriyor. Bunun sonucunda oyunlardaki görsel gelişimi artık siz düşünün.
 
     iPhone 4S için Infinity Blade II'yi de duyuran Epic Games'in başkanı Mike Capps'in "Daha önce hiçbir mobil cihazda görmediğiniz grafikler" sloganı ile tanıttığı oyunun grafiklerinin kalitesinin Xbox 360 oyunlarına eşdeğer olduğunu söylüyor.
 
     iPhone 4S oyunculuk açısından özellikle grafiksel konuda büyük gelişim sunuyor. Biz oyuncular için işin bu yönü daha önemli, ama cihaz hakkındaki bütün ayrıntıları öğrenmek istiyorsanız Donanımhaber'deki iPhone 4S hakkında hazırladığımız ayrıntılı videomuza buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPhone Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku 01 Haziran Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu 01 Haziran Little Nightmares 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 01 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 01 Haziran Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 01 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler