iPhone 6'nızı Bir Aparatla Game Boy Color'a Dönüştürmek İster misiniz?

04.04.2015 21:03 Ömür Gencer


     Donanım geliştirici firma Hyperkin, 1 Nisan'da pek çok oyuncunun basit bir şaka olarak yorumladığı bir cihaz tanıtmıştı. Smart Boy adını alan bu cihazla birlikte iPhone 6 Plus'ınızı Game Boy Color'a dönüştürebiliyorsunuz. Firma Smart Boy'un bir şaka olmadığını ve bu cihazın resmi olarak geliştirilme aşamasında olduğunu duyurdu.
 
      iPhone 6 Plus'ınızı Smart Boy'un içine yerleştiriyorsunuz ve daha sonra Game Boy veya Game Boy Color kartuşunu Smart Boy'a takıyorsunuz. Böylece Game Boy ve Game Boy Color oyunlarınızı iPhone 6 Plus üzerinden oynayabiliyorsunuz.
 
      Firma cihaza olan talebi görmek için Smart Boy'u 1 Nisan'da duyurduğunu ve daha sonra pek çok oyuncunun cihaza olan merakını gördüklerini dile getiriyor. Smart Boy'un telefona takılı olduğu boyunca telefonu şarj ettiğini belirtelim. Yapımcı firma şimdilik sadece iPhone 6 Plus için geliştirilen Smart Boy'un önümüzdeki dönemlerde daha fazla akıllı cihazı destekleyeceğini belirtiyor. Cihaza ait görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 5 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 6 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 7 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler