id: "Kinect, İleride 10 Kat Daha İyi Olacak"

Carmack, Wolfenstein 3D, Doom ve Quake gibi FPS kategorisinin mihenk taşlarında baş yapımcı olarak çalışmıştı.
24.08.2011 00:51 Levent Polater


    id Software'den John Carmack, Microsoft'un hareket algılama aksesuarı Kinect için önemli açıklamalar yaptı. Carmack, yapımcıların Kinect'e gereken önemi vermesi gerektiğini söylerken, bu teknolojinin ileriki yıllarda şu anki durumundan 10 kat daha iyi bir hâle gelebileceğinin altını çizdi.
 
    Carmack ayrıca Microsoft'un resmi olarak Kinect için PC SDK'sını (geliştirici araçları)  yayınlamasını da takdir ettiğini söyledi. Daha önce insanlar cihazı hacklemek zorunda kalıyorlardı.
 
    "Kinect, geliştirilebilir bir teknoloji, özellikle bu yönüne bakarak heyecan duyuyorum. Bu teknoloji ilerleyen yıllarla birlikte şu anki hâlinden 10 kat daha iyi bir duruma gelebilir. Bu yüzden onunla haşır neşir olmak önemli."
 
   Carmack'ı Kinect konusunda bu kadar heyecanlı görünce id'nin çıkışını yapacak oyunlarında bu teknolojinin desteklenip desteklenmeyeceği merak ediliyor hâliyle. Carmack ise şimdilik böyle bir planları olmadığını söylemiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Korumasını Kaldırıldı -20 Sn önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 2 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 14 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler