inFamous 2: Festival of Blood'tan PSN Rekoru

Cole vampirlerin kökünü kazımak ve iyi ile kötü arasında seçim yapmak zorunda
12.11.2011 10:47 Alkan Adakaner

      Sony, Amerika konsol satış rakamlarının açıklanması ile birlikte oyun satış rakamları ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. 1. ve 3. parti oyun satışlarının geçen yıla göre %5 arttığını belirten firma inFamous 2'nin indirilebilir içeriğinin de rekor kırdığını açıkladı.
 
      Yapılan açıklamaya göre inFAMOUS 2: Festival of Blood Playstation Network'ün en hızlı satan oyunu oldu. Bilinenin aksine Festival of Blood aslında bir DLC değil, kendi başına bir oyun. Bu oyunu satın alınca inFamous 2'ye ihtiyaç duymadan doğrudan oynayabilirsiniz.
 
       Playstation Network'te 9.99 dolara satılan bu oyun inFamous 2'nin motorunun modifiye edilmiş sürümünü kullanıyor. Eğer uygun fiyata çılgın bir macera arıyorsanız bu oyunu kaçırmamanızı öneriyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 3 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler