İndirimlerle 17 TL'ye Aldığımız Dying Light'a Yüzde 400'ü Aşan Zam Geldi!

18.07.2023 15:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Techland ekibi tarafından 2015 yılında oyunculara sunulan açık dünya zombi hayatta kalma oyunu Dying Light yüzde 492 oranında zamlandı. SteamDB'ye standart sürümünü indirimli olarak 17.70 TL'den aldığımız yapımın şu anda normal fiyatı 349 TL'ye ulaştı. Oyunun indirimsiz normal fiyatı 59 Türk Lirası'ydı.
 
Steam yaz indirimleri sonrası oyunların fiyatları artmaya devam ediyor
 
 
 
Yakın zamanda sona eren Steam yaz indirimleri esnasında sosyal medya üzerinde oyunların zamlanacağı haberleri ortaya çıktı. Valve tarafından böyle bir açıklama olmamasına rağmen böyle bir durumun geleceği herkes tarafından tahmin edilebilir. Steam'de dolar kuru şu anda 10 TL'ye sabitlenmiş durumda ancak geliştiriciler bu kurala uymayarak mevcut kurdan oyunlarını listeleyebiliyor. 
 
 
 
Durum böyleyken zamlanan sadece Dying Light oyunu değil birçok Disney oyununun da şu anda fiyatları yükselmiş durumda. İlerleyen süreçte daha çok oyuna yeni fiyat güncellemesinin gelmesi bekleniyor. Alacağınız oyun veya oyunlar var ise şu anda satın almanın tam sırası. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler