İngiltere'de 20 Milyon Mobil Oyuncu Var

06.08.2013 20:51 Alkan Adakaner


     Dünyanın en büyük oyun pazarlarından biri olan İngiltere'de mobil oyunculuk da oldukça gelişmiş görünüyor. Yapılan araştırmalara göre bu ülkede aylık mobil oyuncu sayısının 20 milyon civarında olduğu söyleniyor.  Bu kişilerin 6.2 milyonu akıllı telefonlarında her gün oyun oynuyormuş.
 
     Bu mobil oyunuların %48'inin erkek, %52'sinin ise kadın olduğu söylenirken, oyuncuların %64'ü oturma odasında, %45'i yatak odasında, %23'ü banyo ve tuvalette, %33'ü iş yolunda, %27'si ise işte oyun oynadığını belirtiyor.
 
     İngiliz oyuncuların %55'i iPhone'da oyun oynadığını söylerken, %28'i Android cihazlarda, %4'ü Windows Phone ve BlackBerry telefonlarda ve geriye kalanı ise diğer mobil cihazlarda oyun oynadıklarını söylüyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPhone Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül Elyzio, İstanbul’da Geçen Psikolojik Macera Oyunu Pera Coda'yı Yayınlamak İçin PUBLSH ile El Sıkıştı 29 Eylül PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül ROG XBOX Ally X20 El Konsolu Ön Siparişe Açıldı 28 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler