İngiltere'nin Haftalık En Çok Satan Oyunu Diablo 3: The Ultimate Evil Edition Oluyor

26.08.2014 13:13 Ömür Gencer


       Haftalık yayınlanan İngiltere satışlarında Diablo 3:The Ultimate Evil Edition listenin birincisi oluyor. Konsol satışlarında ise çıktığı günden beri başarılı satış rakamlarına ulaşan PlayStation 4 en çok satan konsol oluyor.
 
      PlayStation 4 İngiltere'nin bir haftalık konsol satışlarının %47'sini oluştururken Xbox One %32'sini oluşturuyor. Eski nesil konsollardan Xbox 360 satışların %13'üne sahipken PlayStation 3 de %8'de kalıyor.
 
      Diablo 3: The Ultimate Evil Edition, geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunu The Last of Us: Remastered'ı ikinci sıraya itiyor. Plants Vs Zombies: Garden Warfare'in PlayStation 4'e çıkmasıyla oyun listenin üçüncü sırasında yer alıyor. Geçtiğimiz haftanın en çok satan kırk oyununu aşağıdaki tablodan görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler