ininal Online Zula Turnuvası Eşleşmeleri Belli Oldu!

08.04.2020 00:56 Hamit Can Sayılgan

 
      Kayıtların başladığı günden beri yoğun bir ilgiyle karşılaşan ininal Online Zula Turnuvası'nda yer almaya hak kazanan takımlar ve eşleşme tablosu belli oldu.
 
     Eşleşme tablosuna ve maç programına BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz. 
 
     ininal Online Zula Turnuvası'nda yer almaya hak kazanan 128 takım, son bir haftanın aktif klan sıralamasına göre seçildi. Aktif klan sıralaması, son bir hafta içinde klan sunucusunda bir klanın oynadığı maçlar ve burada kazandığı puanlar ile oluşturulan sıralama anlamına geliyor. Başvuru yapan takımlar arasında bu puana göre ilk 128 takım içinde yer alan takımlar ininal Online Zula Turnuvası'nda yer almaya hak kazandı. Eşleşme tablosu ise takımlar arasında herhangi bir güç dengesi gözetmeden rastgele bir şekilde belirlendi. 
 
     ininal Online Zula Turnuvası'nda Çeyrek Final, Yarı Final ve Final karşılaşmaları Zula Oyun Espor resmi YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ZULA Platformlar: PC Geliştirici: Madbyte Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SAND LAND İçin Oyun Demosu Yayınlandı 1 Saat önce Rusted Moss Konsollar için 20 Haziran'da Çıkıyor 2 Saat önce Planetiles ile Kendi Dünyanızı Oluşturabilirsiniz 2 Saat önce Yeni Bir Platform Deneyimi: Saviorless 2 Saat önce Sand Land'in PC ve Konsollar İçin Demosu Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler