İnteraktif Macera Oyunu A Memoir Blue'nun Çıkış Tarihi Açıklandı

12.12.2021 11:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Cloisters Interactive, interaktif macera oyunu A Memoir Blue'nun 10 Şubat 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam üzerinden) ve iOS için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Cloisters Interactive'den A Memoir Blue, süperstar bir atleti ve anneyle kızı arasındaki kapsamlı bir sevgiyi konu alan etkileşimli bir şiirdir.

El çizimi ve 3B grafikleri bir araya getiren eşsiz bir estetik; Miriam'ın, anılarının derinliklerinde yüzdüğü büyülü-gerçekçi yolculuğuna hayat veriyor. Miriam içindeki çocuğa yeniden kavuşup annesine olan sevgisini derinleştirirken oyundaki bir dizi vinyet, fedakarlık ve kalp kırıklığını zafer ve gururla harmanlıyor. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1497450/A_Memoir_Blue/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
A Memoir Blue Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Cloisters Interactive Dağıtıcısı: Annapurna Interactive Tür: hikaye anlatımı odaklı atmosferik gizem oyunu Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler