İptal Edilen Dark Tower Dizisinin Detayları Paylaşıldı

28.05.2020 14:27 Özgür Eroğlu

 
Stephen King'in fantastik serisi Dark Tower'ın Amazon tarafından bir dizisi yapılıyordu, ancak bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda dizi iptal edildi. Dizinin yaratıcısı Glen Mazzara da iptal edilen dizinin senaryosu hakkında bazı detaylar paylaştı.
 
Glen Mazzara, serinin dördüncü kitabını ilk sezonda işlemek istemiş. Aslında bu kötü bir fikir değil, çünkü dördüncü kitap yani Wizard and Glass, hikayenin ana karakteri Roland Deschain'in gençliğine odaklanıyor. Genel olarak kitaplara sadık kalacağın söyleyen Mazzara, ikinci sezonun Farson ile olan savaşının temelini anlatmakla başlıyormuş. Üçüncü sezon ise ilk iki kitaptan esinlenerek yapılacakmış.
 
Stephen King'in önemli serilerinden biri olan Dark Tower daha önce kaliteli oyuncularla, ancak tabiri caizse rezalet bir senaryoyla sinemaya uyarlanmıştı. Böylesine uzun bir seriyi, 90 dakikaya sığdırmak oldukça kötü bir fikirdi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler