İsmi Belli Olmayan Bir Star Wars Dizisi İçin "Ezra" Karakterini Canlandıracak Oyuncu Aranıyor

01.06.2020 13:27 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Disney+ için yaptığı Star Wars planları ile ilgili neredeyse her gün başka bir haber paylaşılıyor. Şimdi ise, resmi olmasa da önemli başka bir karakter için oyuncu aranıyor.
 
Söylentiye göre, Star Wars Rebels dizisinin ana karakterlerinden biri olan Ezra Bridger için 30 - 40 yaş aralığında olan ve Asya kökenli olan bir oyuncu aranıyor. Ayrıca rapora göre Ezra, The Mandalorian dizisinde değil, ya kendine ait bir dizide ya da açıklanan diğer dizilerde gözükecek. Ahsoka Tano'nun dizisinde gözükme ihtimali oldukça yüksek.
 
The Mandalorian'ın ikinci sezonunda Ezra'nın yakın olduğu karakterlerden bazılarını da göreceğiz. Yakın bir zamanda daha ayrıntılı ve resmi açıklamalar yapılacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 48 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler