İstanbul'a James Bond Çıkarması

16.07.2010 15:38 Alkan Adakaner


 
     Uzun süredir Activision ve Bizarre Creations'ın üzerinde çalıştığı Blood Stone adlı bir James Bond oyununun söylentileri dolaşıyordu. Sonunda bu söylentileirn gerçek olduğu Activision tarafından onaylandı.
 
      James Bond: Blood Stone'un PC, PS3 ve Xbox 360 sürümlerini yarış oyunları ile tanıdığımız Bizarre Creations, DS sürümünü ise n-Space geliştirecek. 
   
      Daniel Craig, Joss Stone ve Judi Dench'in seslendirme sanatçıları olacağı oyunda Bruce Feirstein da senaryo yazarı olarak görev yapacak. Ayrıca Joss Stone ve Dave Stewart da  I’ll Take it All adlı bir parçayı oyuna özel olarak hazırlıyorlar.

     Atina, İstanbul, Monako, Bangkok gibi şehirlerin bulunacağı oyunun multiplayer modunda çok daha fazlasıyla karşılaşacağız. Bir dizi multiplayer modun ve görev bazlı oynanışın olacağı Blood Stone'da ajan ya da paralı askerler olarak takım tabanlı savaşabileceğiz.
 
     Oyunun çıkış tarihi mi? Malesef bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı, ama 2011'de çıkmasını bekliyoruz.
 
kaynak 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
James Bond: Blood Stone Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bizarre Creations Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 3 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler