İşte Battlefield 1'in Tema Müziği

26.08.2016 14:01 Gazali Çetinkaya

   
   Battlefield 4'e arayüz tasarımını değiştiren yeni bir güncelleme geldi ve bu güncellemedeki sayfa geçişleri sayesinde de Battlefield 1'deki tema müziği ortaya çıktı. Aslında tema müziği daha önce oyunun Battlefield 5 olarak çıkacağı tahmin edilirken söylenti olarak ortaya çıkmıştı ancak şimdi doğrulanmış oldu.
 
   Sizin de aşağıdan dinleyebileceğiniz üzere Battlefield 1942/1943'te de kullanılan ikonik Battlefield teması Battlefield 1 ile biraz daha yenilenmiş olarak geri dönüyor.
 
   Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte oyunculara sunulacak. Oyunun çıkışından önce de 31 Ağustos tarihinde açık beta yapılacak. Beta ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 17 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 1 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler