İşte DotA 2'den Beklediğiniz GamesCom Videosu!

DotA 2 yalnızca PC ve Mac platformları için geliştiriliyor.
16.08.2011 02:10 Levent Polater


    Defence of the Ancients 2, bu sefer bekleyenlerini yerinden zıplatacak bir video ile karşınızda. Geçtiğimiz günlerde oyunun ilk oyun içi görsellerine kendimizi kaptırmış GamesCom videosunu beklemeye koyulmuştuk, şimdi beklenen an geldi.
 
    Tamamen sinematiklerden oluşan oyunun GamesCom videosu, dopdolu savaş sahneleriyle oluşturulmuş. Kahramanlarımızın istekleri doğrultusunda bizi geliştirecek bir büyücünün (veya demirci) konuşmasını dinlediğimiz videoda sınıf farklılığı doğrultusunda oynanış öğeleri bu sinematiklere yansıtılmaya çalışılmış. Açıkcası son zamanlarda gördüğümüz sinematikler arasında aksiyon dozajı en yüksek bir video çıkmış ortaya.
 
    DotA 2'nin ne zaman çıkacağı tam olarak bilinmiyor. GamesCom'da büyük para ödüllü bir turnuvası da yapılacak olan oyunu bu sene içinde görmeyi umut ediyoruz. Videoyu aşağıda izlemeyi de unutmayınız:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 1 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler