İşte Inafune'nin Capcom Ayrılığı Sonrası İlk Oyunu

26.12.2011 22:16 Talha Aynacı

 
 
     Capcom'dan olaylı bir şekilde ayrılan tecrübeli yapımcı Keiji Inafune, görev aldığı yeni firmasında ilk yapımına imzasını attı.
 
   Yukarıda resmini de gördüğümüz ve Dr. Momo's Island isimli mobil oyun Inafune'nin yeni yapımı. Muhtemelen hiç bir zaman batıya çıkmayacak olan oyunda amacımız çeşitli yumurtaları melezleme yoluyla en sevimli hayvana ulaşmak. Şu an için Japonya'da Android marketlerde yer eden yapım yakında iOS için de çıkış yapacak. Batı çıkışı ise şu an için belli değil.
 
    Çıkış tarihini merakla bekleyenler, Dr. Moreau'nun Adası isimli dünyaca ünlü romanı okuyarak içlerindeki "hayvan melezleme" duygularını biraz olsun dizginleyebilirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mega Man Universe Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 54 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler