İşte Kratos ve Mortal Kombat'taki Oynanışı (Video)

Kratos, intikamını Mortal Kombat dünyasına da taşırdı
22.03.2011 12:57 Levent Polater

 
 
    Sonunda inatçı, ölümcül, duygusuz kahramanımız Kratos'un oynanış videosu belirdi. Mortal Kombat'ın internete sızan yeni oynanış videosunda Kratos'u ve oyundaki hareketlerini enine boyuna görme şansını yakalıyoruz.
 
    God of War 3'teki özel hareketlerini büyük bir ustalıkla yaptığı görülen Tanrı avcısı Kratos, bakalım, Mortal Kombat karakterlerine merhamet gösterecek mi? Oynanış videosunda Kratos'un dışında yeni Mortal Kombat'ın enine boyuna tanıtıldığı görülüyor. Tüm modlar bir bir tanıtılırken, çoğu karakterin oynanışlarını da hızlı bir şekilde görüyoruz. Arada oyunun getirdiği en büyük yeniliklerden X-Ray sahneleri ve fatality'ler de videonun sonuna serpiştirilmiş durumda.
 
   Beni gerisi ilgilendirmez, bir an önce Kratos'u göreyim diyorsanız, videoda 1:17'inci ana geçebilirsiniz. Kratos'un yalnızca oyunun PS3 sürümünde bulunacağını hatırlatalım ve sizi bu off-screen oynanış videosuyla baş başa bırakalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler