İşte Limbo'nun PS3 ve PC Çıkış Tarihi

Limbo'da herhangi bir ipucu bulamazsınız, her şey kafanızı kullanmakta bitiyor.
08.07.2011 20:29 Levent Polater

 
    Playdead’in geçen sene Xbox Live'e özel çıkardığı ve büyük bir başarıya imza atan platform / macera oyunu Limbo'nun PS3 ve PC'ye çıkacağı geçtiğimiz günlerde yapılan bir duyuru ile onaylanmıştı. Şimdi ise çıkış tarihlerini öğrenme zamanı.
 
     Playdead, oyunun PS3 sürümünün, Playstation Store'daki yerini Avrupa'da 20 Temmuz'da alacağını söyledi. Oyunun Steam çıkışı ise 2 Ağustos'ta olacakmış. Oyunun PC veya PS3 için kutulu satılıp satılmayacağıyla ile ilgili bir bilgi verilmedi. 
 
    Yapımcı firma oyunun soundtracklerinin iTunes'taki yerini bu Pazartesi alacağını da söylemiş. Böylelikle Limbo, Xbox 360 exclusive özelliğini kaybederek tüm ana platformlara çıkan bir yapıma döndü. Böyle kendine has bir özgünlüğe sahip oyunun tüm oyunseverlerle buluşması harika.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Limbo Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PlayDead Dağıtıcısı: PlayDead Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 2 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 3 Dk önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 1 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 2 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler