İşte Mortal Kombat'ın Çıkış Tarihi

Bu seferki çok farklı olacak!
13.12.2010 19:07 Levent Polater

 
    VGA'da yeni Mortal Kombat'a Kratos'u ekleyen NetherRealm Stüdyosu, Playstation 3 ve Xbox 360'a çıkacak olan yapımın çıkış tarihini belirledi.
 
    Firmaya göre 2011 Nisan'da raflardaki yerini alacağı söylenen oyunun Standard, Kollector's ve Tournament edition versiyonları bu tarihte satışa çıkacak.
 
    Kollector's edition'da Sub-Zero ve Scorpion figürlerinin yanısıra, sanatsal çalışma kitabı, "Klassic" kostüm 'skin'leri ve avatar kostümleri konsolunuza ekleyen DLC'yi içinde barındırıyor. Tournament Edition ise, içinde dövüş gamepad'i ve bahsi geçen DLC'yi kapsıyor. Tournament Edition sürümünün bir başka özelliği ise sadece 20,000 kopyasının satılacak olması.

     Oyunun sadece PS3 versiyonunda God of War'ın efsane karakteri Kratos oynanabilir olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 1 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 1 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler