İşte PUBG'nin Son Güncellemesi İle Gelen Yenilikler: Neler Değişti?

18.07.2019 17:19 Nursema Emre

 
Dün sinematik bir fragmanla karşımıza çıkan PUBG'de bazı yenileme çalışmaları yapılıyor. Eğer henüz fragmanla ilgili yazımızı okumadıysanız buradan okuyabilirsiniz.
 
Yeni sezonun tek özelliği fragman değil. 4.1 sürümüyle birlikte oyunun ilk haritası Erangel yenileniyor.  
 
 
Oyunun geliştiricisi PUBG Corp. konu hakkında "Erangel'in çeşitli bölgelerindeki ve arazilerindeki grafiksel kaliteyi arttıracağız." dedi. Bu iyileştirmeler yalnızca buralarda olmayacak, adanın çevresindeki bölgelerde de bazı farklılıklarla karşılaşacağız.   
 
Açıklamanın devamı ise şöyle ilerledi: 
 
"Mevcut bölgedeki tabelaları ve binaları güncelledik. Bununla birlikte bazı alanlara da bir miktar bina ekledik. Erangel'in tarihini daha iyi bir şekilde yansıtabilmek için de araziye bazı yeni elementler ekledik ya da onları yeniden düzenledik."
 
 
Bu tür görsel yenilikler henüz test aşamasında, bu yüzden oyuncu geri bildirimleri firma için oldukça önemli. Bununla birlikte henüz diğer haritaların daha modern bir hale dönüştürülmesine yönelik bir plan paylaşılmasa da, daha fazla haritanın yenileneceği de firma tarafından doğrulandı. 
 
Yeni sezon 24 Temmuzda başlayacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 2 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler