İsveç Tankları Namlularını World of Tanks Konsol Sürümlerine Dikti

06.11.2017 17:32 Gökhan Yılmaz

 
      World of Tanks konsol sürümlerinin 9. tank ailesi er meydanlarına çıkmaya hazır. İsveç tank birliği bugün itibariyle World of Tanks PlayStation 4 ve Xbox versiyonlarında yerini alırken önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan Xbox One X'te ise halihazırda ekli olarak gelecek.

     İsveç tankları 20 yeni tankı konsol oyuncularının beğenisine sunuyor. Bu teknoloji ağacının tepesinde 10. seviye ağır tank Kranvagn oturmakta. Aracın, oyunun sıkı hayranları için popüler 10. seviye tanklar arasında yer alan AMX 50B ve T57'e alternatif olabileceğini söyleyebiliriz.

     Tank avcıları alt seviyelerde oyuncuların aşina oldukları genel özelliklere sahipken 7. seviyeye gelindiğinde oyunun tüm dinamiklerini alt üst edebilecek seçeneklere sahip oluyorlar. UDES 03'ten Strv 103B'ye uzanan tüm araçlar iki yeni oynanış stiliyle geliyor. Bu stillerin ilki olan kuşatma, savaş meydanında üstünlük sizin takımınızdayken hızından feda edip hasar oranınızı arttırmaya yararken ikincisi olan gezi ise hasar oranınızdan fedakarlık ederek hızınızı köklemenize yarıyor. Özellikle köşeye sıkıştığınızda başvurabileceğiniz bir oynanış seçeneği bu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Tanks Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler