İzometrik Bilim Kurgu Macera Oyunu Beautiful Desolation Artık Türkçe

20.04.2020 17:26 Gazali Çetinkaya

 
The Brotherhood'un uzak gelecekte geçen izometrik macera oyunu Beautiful Desolation artık Türkçe.
 
Türk yerelleştirme şirketi AiBell Game Localization, oyuna bugün itibarıyla resmi Türkçe arayüz ve altyazı desteğini eklediklerini duyurdu.
 
Beautiful Desolation; distopyan, kıyamet sonrası bir gelecekte öykü temelli bir macera, benzersiz bir tirbal punk estetiği ve 2D izometrik olarak oluşturulmuş ortamlar, bulmacalar ve klasik macera oynanışı, tuhaf yaratıklar, hayvanlar ve canlı karakterler sunuyor. 
 
PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda. Fiyatı 32,00 TL, Steam kullanıcı incelemeleri çok olumlu ve Metacrtic ortalaması 81.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beautiful Desolation Platformlar: PC Geliştirici: The Brotherhood Dağıtıcısı: The Brotherhood Tür: İzometrik Bilim Kurgu Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler