İzometrik Rol Yapma Oyunu Gamedec 1 Temmuz'da Switch'e Geliyor

07.06.2022 18:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Untold Tales ve geliştirici Anshar Studios, tek oyunculu siberpunk izometrik rol yapma oyunu Gamedec'in Switch sürümünün 1 Temmuz'da çıkış yapacağını duyurdu. Gamedec ilk olarak 16 Eylül 2021'de Steam, Epic Games Store, GOG ve Humble Store aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü.
 
22. yüzyılın Varşova'sına hoş geldin. Geleceğin teknolojisi o kadar gelişti ki "gerçeklik" kavramı göreceli, "hayat" ve "ölüm" pek çok anlama sahip. Sanal dünyalar insan doğasında sorunlara neden oluyor: şehvet, tembellik, kıskançlık ve kibir.
 
Bu sanal oyun dünyalarının sakinlerinin uzman Gamedec'lere ihtiyacı var. Gamedec'ler, bu dünyalarda tecrübeli olan ve müşterilerinin komisyonu karşılığında sırları açığa çıkarıp bu gerçekliklerdeki mekanikleri keşfetmek için çalışan Özel Dedektiflerdir. Sen de onlardan birisin. Bir Gamedec'sin. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gamedec Platformlar: PC Geliştirici: Anshar Studios Dağıtıcısı: Anshar Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 30 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler