Angry Birds Temalı Noel Işıklandırması

19.12.2011 17:09 Ersin Kılıç


     Amerika'da Noel telaşı çoktan başladı. Alışveriş fırsatları ve benzeri durumlar dışında Noel'in en sevilen yönlerinden birisi de tabi ki Noel ışıklandırmaları. Kimileri sade bir süsleme ile yetinirken bu işi bir tutku haline getirenler de var. İşte onlardan birisi de haberimizin konusu oldu.
 
     Çünkü ışıklandırmalar bir oyun teması üzerine kurulmuş. Daha önce Guitar Hero temalı bir ışıklandırmaya da imza atan Ric Turner'in bu sefer ki hedefi son dönemin en popüler oyunlarından biri olan Angry Birds olmuş. Ses sistemine de sahip olan bu ışıklandırma sistemi için iki bilgisayar ve ışık kontrolcüsünün yanı sıra 20.000'den fazla ışıklandırma kullanılmış.
 
     Bu başarılı işçiliğe aşağıdan göz atabilirsiniz. Turner'in komşularının dikkatini çektiği garanti.

[DHVIDEO=3771]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Angry Birds Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rovio Dağıtıcısı: Chillingo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 6 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler