Arcade Paradise VR, 8 Ağustos'ta PS VR2 ve SteamVR'ye Geliyor

27.06.2024 14:25 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Wired Productions ve geliştirici Nosebleed Interactive, Arcade Paradise VR'ın 8 Ağustos'ta PlayStation VR2 ve SteamVR için yayınlanacağını duyurdu.
 
Arcade Paradise VR ilk olarak Quest 2 ve 3 için 23 Nisan'da piyasaya sürüldü.
 
Retro yakıtlı oyun nostaljisiyle dolu yepyeni, sürükleyici bir deneyim için sizi 1993'e geri götüren Arcade Paradise VR'da sanal dünyaya girin. Sizi zenginliğe doğru güç veren bir yolculuğa çıkaran Arcade Paradise, yıpranmış King Wash çamaşırhanesini gelişen bir işletmeye dönüştürdüğünüz bir macera ve ışık yönetimi simülasyon kombo oyunudur.
 
Yıkık bir kasaba olan Grindstone'da, aile işini sürdürmek için babanın isteklerine karşı çıkan asi genç Ashley olarak oynuyorsunuz. Basketbol tarzı bir mini oyunda sakızı manuel olarak toplamak, çamaşır yıkamak ve tuvaleti mükemmel bir şekilde temizlemekten çöpü atmaya kadar tamamen oyunlaştırılmış günlük görevleri yönetmeyi öğrenin. Ardından, gerçek hedefinizin kilidini açmak için bu görevleri tamamlayarak zar zor kazandığınız parayı kullanın: daha fazla atari salonu ünitesi satın alın! 
 
Tanıtım Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler