Curiosity'nin Sonu Xbox Etkinliğinde mi Gözükecek?

02.05.2013 00:35 Samet Konuksal


    Fable serisiyle birlikte tanıdığımız Peter Molyneux, kötü gidişatın ardından Lionhead'den istifa etmiş ve 22Cans isimli bir stüdyo kurmuştu. Peter Molyneux, yeni stüdyonun ilk projesini ise bir deneye adamıştı.
 
    Curiosity ismindeki bu 'deney', oyuncuların merakını ölçüyor. Sonunu sadece bir kişinin görebileceği Curiosity'deki tek amaç, kazmak. Bugün 22Cans cephesinden gelen haberlere göre Curiosity küpünün çekirdeğindeki sürprizin gözükmesine son 50 katman kalmış. Konuyla ilgili GameSpot'a açıklamalar yapan Molyneux, Curiosity'nin sonunun Microsoft'un yeni Xbox tanıtım etkinliğiyle aynı günde gözükebileceğine dair bazı sözler söyledi. 
 
    Aklımıza bir tür viral çalışma gelmiyor değil. Bakalım Peter Molyneux'un Curiosity küpünün sonuna koyduğu 'hayat değiştirecek' sürpriz ne olacak?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Curiosity - What's Inside the Cube Platformlar: PC Mobil Geliştirici: 22Cans Dağıtıcısı: 22Cans Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 1 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler