Fallout 4 Oyuncuları Yeni Eşya Yaratma Konusunda Zorlamayacak

13.08.2015 23:37 Ömür Gencer


       E3 festivalinde Bethesda, Fallout 4'te her şeyi yapabileceğimize özellikle vurgu yapmıştı. Oyunda keşfedeceğimiz devasa bir dünya, çeşitli ilişkiler kurabileceğimiz yoldaşlar, merak uyandıran bir hikaye, binlerce farklı kombinasyonlarla oluşturabileceğimiz yeni ekipmanlar ve daha fazlası bizleri bekliyor. Peki inşaa etme sistemiyle veya yeni ekipman yaratma sistemiyle uğraşmak istemeden doğrudan aksiyona ve hikayeye dalmak isteyen oyuncular ne olacak dersiniz? Pete Hines, verdiği bir röportajda isteyen oyuncuların tüm bunları geçebileceğini dile getirdi.
 
       Hines oyundaki yaratma ve inşaa etme sistemleri hakkında şu sözlere yer verdi: "Tamamen isteğe bağlı. Bunları yapmak istiyorsanız tabii ki serbest. Eğer crafting sistemi sizin ilginizi çekmiyor ve sadece görevleri, yan görevleri yapmak ve ana hikayeyi bitirmek istiyorsanız tüm bu crafting sistemiyle uğraşmak zorunda değilsiniz."
   
       Pete Hines'ın bahsettiği tüm şeyler oyunun bir başka dikkat çeken noktası yeni yerleşim yeri kurmak için de geçerli. Eğer oyunda bir yerleşke kurarsanız yerleşkenize tüccarlar gelecek bazı eşyaları daha indirimli satın alabileceksiniz. Yerleşke sistemiyle uğraşmak istemezseniz de sadece buna benzeyen avantajlardan yararlanamayacaksınız.
 
       Bethesda, Fallout 4'e yeni özellikler ekledikçe bu özelliklerle oyuncuları sınırlandırmamaya ve oyundaki özgürlük hissini baltalamamaya ayrı bir özen göstermiş. Fallout 4'ün 10 Kasım'da çıkış yapacağını hatırlatalım. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 4 Saat önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 8 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 10 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 10 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler