ReCore'dan Bir Erteleme Haberi Geldi

06.01.2016 16:18 Pozan Erten

 
     İlk olarak E3 2015 kapsamında karşımıza çıkan ve Xbox One exclusive olarak duyurulan ReCore hakkında beklenmedik bir haber geldi. 2016'nın ilkbahar aylarında çıkması beklenen oyun, yılın son çeyreğindeki belirsiz bir tarihe ertelendi.
 
     Mega Man serisinin yaratıcısı Keiji Inafune'nin yapımcı şirketi olan Comcept'in, genelde PS Vita'ya oyun portlayan Armature Studios desteği ile yapımına devam ettiği ReCore, ertelenme haberi ile oyunu heyecanla bekleyenleri ne yazık ki üzdü. Ama bir yandan da Keiji Infune'nin kendi oyunu Mighty No. 9'u artık bitirebilecek zamanı bulması açısından farklı bir sevince de vesile oldu denilebilir. Ayrıca oyunun Windows 10 için de yayınlanacağı artık dedikoduların ötesinde bir gerçekliğe de kavuşmuş durumda. Microsoft bir yandan oyunu ertelerken oluşabilecek tepkileri de göz önüne alarak bu resmi duyuruyu da yapmış bulundu.
 
     Bakalım ReCore bir erteleme daha görecek mi yoksa 2016'nın son çeyreğinde karşımızda mı olacak hep birlikte göreceğiz. Ayrıca oyunu daha önce duymayanlar hemen aşğıdan bu post-apokaliptik evrende geçen robotik temalı aksiyon oyununun tanıtım videosunu izleyebilirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ReCore Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Armature Studio Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 5 Saat önce Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 6 Saat önce Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 6 Saat önce Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 7 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler