Yeni Discord Güncellemesi Xbox'ta Doğrudan Yayın Yapmanızı Sağlıyor

01.08.2024 14:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Mesajlaşma ve iletişim uygulaması Discord için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte Xbox konsollarına doğrudan geçiş yapan ve uyumlu hale gelen bu uygulamanın bir sonraki özellik paketi duyuruldu.
 
Xbox konsollarında artık daha fazla seçenek mevcut 
 
 
 
Detaylara gelecek olursak, öne çıkan özellikler arasında Xbox Series X|S veya Xbox One konsollarında doğrudan yayın yapabilme ve yayınları izleme özelliği bulunuyor. Bunun yanı sıra yapılan bir kullanıcı yayınını PC, mobil veya başka bir Xbox'tan paylaşıyorsa, oynadığı her şeyi izleyebiliyorsunuz.
 
Öte yandan kullanıcılar artık doğrudan Xbox konsollarından Discord aracılığıyla arkadaşlarını arayabiliyor. Güncelleme ayrıca mevcut arkadaş listesini Discord arkadaş listesi ile birleştirme seçeneğini getiriyor. Discord kullanıcıları artık Xbox konsolları üzerinden bir ses kanalına girebiliyor, bir arkadaşın yayınını izleyebiliyor veya bir arama başlatabiliyor.
 
Eğer arkadaşlarınız Discord sunucusunun ses kanalında yer alıyorsa, konuşuyorsa veya oyununu paylaşıyorsa, bu kısım “Şu Anda Neler Oluyor” sekmesinde gösteriliyor..

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 2 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 3 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 5 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 6 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler