iPad 2 ile PSP 2'nin Gücü Eşit mi?

iPad 2'nin ana amacının oyun oynamak olmadığını da göz önüne almak gerek
13.03.2011 12:29 Alkan Adakaner


      Sony'nin NGP (Next Generation Portable) duyurusu konsol oyuncularını heyecanlandırdı. Uncharted gibi oyunları görme şansı yakaladığımız cihazın PS3 benzeri görseller sunacağı söyleniyor.
 
      3DS'ten görsel olarak üstün olacağı kesin olan PSP 2'nin bugünlerde piyasaya çıkan iPad 2'den üstün olabilir mi? İlk aşamada üstün olduğunu düşünebiliriz belki, ama iPhone uygulaması Pocket God'ın yapımcısı Bolt Creative'den Dave Castelnuovo'ya göre durum öyle değil.
 
      Castelnuovo'ya göre "iPad 2'nin gücü PSP 2'ye eşit, hatta ondan daha iyi olabilir."
 
      Tabi PSP 2'nin neler yapabileceği şu an tam olarak bilinmiyor, eğer söylendiği gibi PS3 kadar güçlü biraz cihazla karşılaşırsak iPad 2'nin görsel güç olarak PSP 2'yi yakalaması pek de kolay olmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPad Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 20 Eylül No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Eylül Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 20 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 20 Eylül Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 20 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler