iPad : HD vs Pixel Doubled

06.04.2010 12:42 Ersin Kılıç


     Kuzey Amerika'da çıktığı ilk günde 300.000 adet satmayı başaran Apple'ın yeni oyuncağı iPad'in iPhone oyunlarındaki performansı nasıl?
 
     Her ne kadar kendilerini bir oyun konsolu olarak nitelendirmeselerde Apple'ın iPhone ve iPod Touch'ta yakaladığı oyun başarısı iPad'te de devam edecek gibi duruyor. iPad'e özel oyunlar dışında AppleStore'dan iphone için aldığınız oyunları da iPad üzerinden oynama imkanına erişebileceksiniz. Yani aynı oyunların çoğunun özel olarak hazırlanmış iPad versiyonları olsa da bu oyunları tekrardan kütüphanenize eklemeden iPhone sürümlerini oynayabileceksiniz. Peki çözünürlük bakımından oldukça farklı olan iki cihaz arasındaki oyun paylaşımının performans yönünden geri dönüşü nasıl olacak?
 
     İşte bu noktada iPad'in Pixel Doubled özelliği karşımıza çıkıyor. Yani iPhone için satın aldığınız oyunlarınızı iPad üzerinden çalıştırdığınızda çok daha iyi bir çözünürlük ile karşılaşıyorsunuz.
 
     touchArcade sitesi bir video ile birlikte bazı oyunların karşılaştırmalarını da okuyucuları ile paylaşmış. Aşağıdaki resimlerde oyunların iki sürümü arasındaki farkları net bir şekilde görebilirsiniz. (Resimleri büyütmek için üzerlerine tıklayınız.)
 
Dungeon Hunter
 
 
Real Racing

 
Soosiz

 
 
Youtube videosudur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPad Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 20 Eylül No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Eylül Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 20 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 20 Eylül Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 20 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler