"3D Saints Row Maliyeti Nedeniyle İptal Edildi"

Saints Row serisinin eleştiren insanlar olduğu kadar çok sayıda hayranı da var.
13.06.2011 10:52 Alkan Adakaner


     THQ ve Volition şu sıralar Saints Row: The Third üzerindeki çalışmalarını devam ettiriyor. Oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan bu seri ile ilgili diğer projeler ise iptal edilmişti, şimdi bunun nedeni açıklandı.
 
     Danny Bilson'ın açıklamalarına göre Xbox Live Arcade için geliştirilen 3D Saints Row oyunu maliyetinin yüksek olması nedeniyle iptal edilmiş. THQ patronu, oyunun iptal edilmesinin bunun dışında herhangi bir nedeni olmadığını belirtiyor.
 
     Bu arada 3DS için de bir Saints Row oyunu hazırlanıyordu. Bu oyun da maliyet nedeniyle iptal edildi, ama Bilson'ın açıklamasına göre projeye başlanmadan iptal kararı alındı. Bu da herhangi bir zarara uğramadıklarına işaret ediyor.
 
     Saints Row hayranları şimdilik PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan SR: The Third ile idare etmek zorundalar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler