Activision Sadece E-Sporlara Odaklanan Alt Bir Firma Bölümü Kurdu

22.10.2015 15:20 Samet Konuksal


    E-spor piyasası gün geçtikçe daha fazla gelir getirmeye başlarken ve daha fazla oyuncu çekerken sektörün devi Activision da boş durmuyor. Activision, sadece e-sporlara odaklanan alt bir firma bölümü kurdu.
 
    Gelecekte Activision'un e-sporlar cephesindeki varlığını güçlendirmek amacıyla kurulan bu bölümün başında e-spor endüstrisinin iki deneyimli ismi bulunuyor. Yeni firma bölümü Major League Gaming(MLG) eski kurucusu Mike Sepso ve ESPN ile NFL Network'ün eski CEO'su Steve Bornstein tarafından yönetilecek.
 
    Activision'un elinde kendi oyunlarından Call of Duty, Blizzard cephesinden de StarCraft ve World of Warcraft gibi yapımları bulunuyor. Elinde e-spor konusunda güçlü markaları bulunan firma bu adımla beraber gelecekte neler yapacak hep beraber göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 2 Dk önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 4 Dk önce Uzay Temalı Strateji Oyunu Ixion PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler