Alman Avukatlardan Diablo 3'e Ultimatom

24.07.2012 11:36 Talha Aynacı

 
   Diablo III'ü oynamak için sürekli internete ihtiyaç duymak, serinin hayranlarını zaten hiç hoşnut etmemişti. Almanya'dan gelen bir haber, bu hoşnutsuzluğun mahkemeye taşındığını bildiriyor.
 
   Tüketici haklarını savunan bir Alman avukat grubu, Diablo III yapımcısı Blizzard'a ultimatom verdi: şayet online zorunluluk 27 temmuz tarihine kadar kaldırılmazsa, durum hakkında mahkemeye başvurulacak.

   Alman PC Gamer sitesi tarafından yayınlanan haberde  Tüketici Hakları Federasyonu'nun, Diablo III oynarken zorunlu kılınan internet bağlantısının kaldırılması için Blizzard'a ultimatom yaptığı yazıldı. Şayet Blizzard buna 27 temmuz tarihine kadar bir cevap vermezse, federasyon durumu mahkemeye taşıyacak. Aynı federasyon daha önce Error 37 hatasından ötürü Blizzard'ı hedef almıştı.
 
   Alman avukat grubu, Blizzard'ın Diablo III'ü alacak insanları online mecburiyet konusunda yeterince bilgilendirmediği görüşünde.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Uzay Temalı Strateji Oyunu Ixion PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler