Amazing SpiderMan'in İlk Videosu Yayınlandı

Filmde orjinalinde olduğu gibi ağ kapsülleri kullanılacak.
21.07.2011 00:27 Ersin Kılıç


     Marc Webb'in yönetmenliğini yaptığı ve geçtiğimiz aylarda ilk görüntüleri ile heyecanlanmamıza sebep olan Amazing SpiderMan filmi için ilk tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda Toby Maguire'ın başrolünü oynadığı SpiderMan üçlemesini izlemiştik. Başrollerini Andrew Garfield, Emma Stone ve Rhys Ifans'ın başrollerini oynadığı yeni örümcek Adam filmi ise bize Amazing SpiderMan'in hikayesini anlatacak. Temmuz 2012'de vizyona girecek olan filmin bu ilk videosunda ise Peter Parker'ın çocukluk döneminden kesitlere ve Örümcek Adam olma anlarına yer verilmiş.
 
     The Lizard ve Proto-Goblin'in kötü taraf olarak karşımıza çıkacağı filmin ilk videosunda ise neredeyse hiç aksiyon sahnesine yer verilmemiş. Hatta filmdeki kötü karakterleri bile (dönüşümlü hallerini)  ilk videoda göremiyoruz. Daha filmin çıkmasına uzun bir süre var ve bu süre göz önüne alınırsa bu videonun biraz da hayranları meraklandırmak için yapıldığını söyleyebiliriz. Filmin ilk videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=2821]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man: Edge of Time Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Beenox Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 19 Dk önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 1 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 2 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler