Assassin's Creed IV Hangi Oyunlardan Esinlendi?

The Legend of Zelda: Wind Waker mükemmel bir maceraydı
07.03.2013 17:27 Alkan Adakaner


     Ubisoft'un Assassin's Creed IV: Black Flag'i duyurması ve oyunun oldukça önemli bir kısmının denizlerde geçecek olması serinin hayranlarını sevindirdi. Peki yeni Assassin's Creed oyununun geliştiricileri hangi oyunlardan etkilendiler. Yani Assassin's Creed IV'e etki edecek oyunlar hangileri?
 
    Ubisoft yetkililerinin açıklamasına göre Far Cry 3'ün sıradışı atmosferi ve yan görevleri başarılı bir şekilde veren görev sistem Assassin's Creed IV'ü etkiledi. Ayrıca Rockstar'ın çılgın oyunu Red Dead Redemption'ın mükemmel açık dünya atmosferi de geliştiricileri etkilemiş.
 
    Önemli açıklamalardan bir diğeri ise Nintendo'nun efsane oyunlarından The Legend of Zelda: Wind Waker'ın (ikisi de deniz ve gemi temalarına sahipler) da Assassin's Creed IV: Black Flag'i etkilediği yönündeydi. Geliştiriciler Zelda serisinin hayranıymış. Anlaşılan Ubisoft piyasada türünün en iyi olan bazı oyunlardan etkilenmiş. Umarız bu etkilenmeler oyuna da güzel bir şekilde aktarılır.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 1 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 2 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 3 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler