Beyond Good & Evil 2 Halen Geliştiriliyor

01.06.2010 18:19 Levent Polater

 

bg&E

 

    Beyond Good & Evil 2'yi uzun bir süredir bekleyenler, bu uzun bekleyişinize sonunda biraz su serpecek bir açıklama geldi. İlk oyunuyla 7'den 70'e macera oyunuseverlerin kalbine işlenen Beyond Good & Evil'ın devam oyunu bizzat Ubisoft tarafından gelen açıklamaya göre şu anda halen yapım aşamasında olduğu açıklandı.
 
    Ayrıca yapımcı Michael Ancel'in kendi stüdyosunu kurmak için firmadan ayrılmadığı da onaylandı. Bununla ilgili gelişigüzel spekülasyonlar yapılıyordu.
 
    İkinci oyun ile ilgili E3'de Ubisoft'tan harika bir duyuru bekleniyor. İlk oyunun tadına bakarak seriye adım atmak için şu anda bundan daya iyi bir zaman olamaz.
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond Good & Evil 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler