Beyond'dan Tam 24 Dakikalık Oynanış Videosu!

06.06.2012 13:28 Ersin Kılıç


     Sony konferansının şüphesiz en büyük duyurularından biri olan Beyond: Two Souls için konferansta kısa bir tanıtım videosu yayınlanmıştı. Quantic Dream'in bu yeni oyunu Beyond için fuar alanından ilk oynanış görüntüleri de gelmeye başladı.
 
     Üstelik Beyond: Two Souls'un bu oynanış videosu tam 24 dakika uzunluğunda. Gamekyo sitesinde yayınlanan bu oynanış videosunda oyunun nasıl bir atmosferde olacağı da belli oluyor.
 
     Ellen Page'in canlandıracağı Jodie Holmes'u yönettiğimiz oyunun bu videosu ilk olarak tabi ki grafikleri ile dikkat çekiyor. Tıpkı heavy Rain'de olduğu gibi firmanın puslu ve gizemli bir atmosferi tercih ettiğini görüyoruz. Bir tren sahnesi ile açılışını yapan videoda bir ruhun ilerleyişini ve Jodie ile iletişime geçmesine tanıklık ediyoruz. Tabi Jodie'nin verdiği tepki bu duruma alışık olduğunu da gözler önüne seriyor.
 
     Daha sonrasında ise polislerin Jodie'yi aradığı anlaşılıyor ve tabi ki Heavy Rain benzeri oynanış dinamikleri ile Jodie'nin polislerden kaçışına şahit oluyoruz. Büyük bir kovalamaca sahnesine yer verilen bu oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 3 Dk önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 5 Dk önce Uzay Temalı Strateji Oyunu Ixion PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler