Bioware: "ME 3'ün Sonu Hakkında Tartışacağız"

16.03.2012 11:14 Talha Aynacı


   Büyük tartışmalara sebep olan, hatta değiştirilmesi için hayranları tarafından etkinlik başlatılan Mass Effect 3'ün sonu hakkında gelen tepkilere Bioware cevap verdi:
 
"Herkesin konu hakkındaki geri dönüşünü takdir ediyor ve sizi dinlediğimizi bilmenizi istiyoruz. Zamanı geldiğinde bunun hakkında tartışacağız ve itirazlarınıza yanıt vereceğiz. Lütfen unutmayın, şu an oyunu bitirmemiş olan oyuncular var ve konu hakkında detaylara girmemiz uygun olmaz. Tüm itirazlarınızı ve sorularınızı daha fazla insanın Mass Effect 3'ü bitimesini bekledikten sonra yanıtlamaktan memnuniyet duyarız. Bu zaman dilimi içinde forumları ve sosyal medya paylaşım kanallarında spoiler içerecek bilgiler ve görüntüler vermeyin."
 
   Bioware bu açıklamayı yaparken, oyunun hayranları tarafından finalin değişmesi için toplanan para 50.000 $ rakamını buldu.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 5 Saat önce Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 5 Saat önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 5 Saat önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 5 Saat önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler