Borderlands 3'ün Son DLC'si Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck Duyuruldu

25.08.2020 17:34 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands 3'ün dördüncü ve aynı zamanda son indirilebilir içeriği olan Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck'ı tanıttı.

10 Eylül'de çıkışını gerçekleştirecek. Season Pass'e dahil olacak veya tek olarak satın alınabilecek. Oynamak için ana oyun gerekli.

Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck indirilebilir içeriğinde Patricia Tannis, çılgın psikopatları bu kadar kana susamış yapan şeyin ne olduğunu bulmaya çalışır ve cevabın Borderlands 2'den tanıdığımız Krieg'de saklı olduğunu keşfeder. Yeni hikaye görevleri, mekanlar, silahlar, ekipmanlar ve kozmetikler içerecek bu macerada oyuncular Krieg'in zihnine yolculuğa çıkacak.

Aynı gün bir de ücretsiz güncelleme yayınlanacak ve bu güncellemeyle oyunun seviye sınırı 65 yükseltilecek.

Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck duyuru fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pokemon Temalı Uyku İzleme Uygulaması 100 Milyon Dolar Kazandırdı 5 Dk önce Yeni The Witcher 3 Modu İstediğiniz Karakteri Oluşturmanıza İzin Veriyor 1 Saat önce Nintendo Switch Sports'a Basketbol Modu Resmi Olarak Eklendi 2 Saat önce Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu 16 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! 16 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler