Capcom Her Mali Yılda Üç Büyük Oyun Çıkarmayı Planlıyor

14.10.2018 22:28 Gazali Çetinkaya

 
Japonya merkezli video oyun geliştiricisi ve yayıncısı Capcom, her mali yılda yaklaşık üç büyük oyun çıkarmayı hedefliyor.

Capcom'un geçtiğimiz günlerde yayınladığı faaliyet raporundan alıntı:
 
"Her yıl yaklaşık olarak büyük başlık çıkararak, yeni başlıklar büyüme sürücüleri olarak çalışacak. Ek içerikler ve fiyatlandırma stratejileri bu başlıkların satış ömrünü 3-4 yıla kadar uzatacak ve toplam pazarın yaklaşık %85'ini oluşturan denizaşırı varlığımızı da güçlendirecek."
 
Capcom'un iki büyük oyunu Devil May Cry 5 ve Resident Evil 2 remake bu mali yıl içinde (Nisan 2018 - Mart 2019) çıkacak. Bu açıklamadan sonra bir sonraki mali yılda (Nisan 2019 - Mart 2020) Capcom'dan üç büyük oyun bekleyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 1 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 1 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 1 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler