Clock Tower: Rewind PS5, PS4 ve Switch için 31 Ekim'de Çıkıyor

29.08.2024 13:30 Umut Tandoğan

 
 
Clock Tower: Rewind, SUNSOFT'un duyurduğu üzere 31 Ekim'de PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için piyasaya sürülecek. Xbox Series, Xbox One ve PC sürümleri için çıkış tarihleri ??duyurulmadı. Oyun İngilizce, Japonca, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Korece, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Japonya'da dijital versiyonun fiyatı 3.300 yen olacak. Fiziksel standart ve Deluxe versiyonları da PlayStation 5 ve Switch için sırasıyla 4.980 yen ve 7.480 yen fiyatla satışa sunulacak.
 
Clock Tower: Rewind, 26-29 Eylül tarihleri ??arasında Japonya'nın Chiba kentindeki Makuhari Messe'de düzenlenecek Tokyo Game Show 2024'teki Happinet standında da oynanabilecek.
 
Hayatta kalma- korku türünün öncülerinden biri için zamanı geri alın. Japonya dışında ilk kez çevrilen ve yayınlanan Clock Tower: Rewind, Barrows ailesinin malikanesinin ürkütücü sınırlarını keşfetmeye cesaret eden, dehşet verici 16 bitlik klasiğin yeniden canlandırılmasıdır.
 
Genç yetim Jennifer olarak, eşyalar bulmak, sırları açığa çıkarmak ve katil, durdurulamaz, makas kullanan bir psikopat olan Scissorman'dan kaçmanın yollarını keşfetmek için her rahatsız edici köşeyi aramalısınız.
 
Clock Tower'ı ilk olarak 1995'te piyasaya sürüldüğünde olduğu gibi deneyimlemek için orijinal modu oynayın veya ekstra içerik ve iyileştirmelerle geliştirilmiş modu oynayın. Ek özellikler arasında yeni animasyonlu giriş, açılış ve bitiş vokal tema şarkıları, hareketli çizgi roman ara sahneleri, yaratıcı röportajı, sanat galerisi, sınır resmi, durumları kaydetme ve bir müzik çalar bulunur. Zaman geçiyor... hayatta kalabilir misin?
 
Fragman Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Bölgesel Finalleri Başladı! 14 Dk önce Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler