Conan O'Brien'ın Halo 4'te Ne İşi Var?

Master Conan!
18.04.2012 12:09 Ersin Kılıç


     Ünlü şovmen Conan O'Brien dönem dönem yer verdiği video oyunları ile programına farklı bir renk katmaya devam ediyor. Ünlü şovmen dün yaptığı açıklamada Halo 4'ün Kasım çıkışını kutladığı gibi oyunda yer aldığını da belirtti. Tabi her zaman ki Team Coco kalitesi ile!
 
     Programdan birkaç gün önce Halo 4'ün yapımcılarını stüdyolarında ziyaret eden Conan, daha tanıştırma kısmındaki esprileriyle bile Halo 4'teki durumunun ne kadar komik olduğunun ipucunu vermeye başlamış. Özellikle Dragon Slayer ve Bartender esprisine oldukça tebessüm ettiğimi söylemeliyim. 
 
     Daha sonra karakteri hakkında bilgiler alan Conan, bu durumdan tabi ki pek hoşnut olamıyor. Daha sonra kendi isteklerini sıralayan Conan, sanırım bu durum karşısında da eli boş dönmüş. Bu kısımda da Conan'ın aklındaki farklı karakter tipleri açığa çıkıyor :)
 
     Asıl komedi ise Conan'ın Andy Ritcher ile birlikte seslendirme stüdyosuna girmesi ile başlıyor. İkili her zaman ki neşe ve muhabbetlerini buraya da yansıtmayı başarmış. Videonun sonunda da Halo 4'ün multiplayer kısmından kısa bir sahneye yer verilmiş. Tabi Conan'ın öldüğü anda çıkardığı sesler ile birlikte. Bu eğlenceli videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 1 Saat önce Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 1 Saat önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 1 Saat önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler