Crytek Hakkında Endişe Verici Söylentilere Bir Yenisi Daha Eklendi

24.06.2014 19:01 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Alman bir kaynak, Crytek'in zor dönemler yaşadığıyla ilgili bir iddia ortaya atmıştı. Tabii ki Crytek yetkilileri bu söylentiyi yalanladı. Ancak bunun ardından oyun dünyasının önemli sitelerinden Kotaku, endişe verici haberlere bir yenisini daha ekledi.
 
    Kotaku'da çıkan habere göre Alman kaynağın verdiği bilgilerin bir kısmı gerçekten de doğru. Sitenin edindiği bilgilere göre son aylarda Crytek, birden fazla oyun prototipini iptal etmek zorunda kalmış. Bunların arasında söylentilerde gördüğümüz ikinci bir Ryse oyunu da bulunuyormuş. 
 
    Bunun haricinde site, Crytek'in Almanya ve İngiltere stüdyolarındaki sıkıntılarla ilgili birkaç mail de almış. Bu iki stüdyoda iletişimsizlik baş gösterirken, bazı yüksek seviye yetkililerin firmadan ayrıldığı belirtilmiş. Ayrıca son üç ayda 100'den fazla çalışanın Crytek'ten ayrıldığı, mevcut çalışanların maaşlarının Nisan ayından beri düzgün olarak yatırılmadığı söylenmiş.
 
    Şu an için haberler kesinlik kazanmış değil. Ancak bir anda bu kadar söylentinin çıkması da çok normal değil. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ryse: Son of Rome Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 5 Saat önce Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 5 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 5 Saat önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 6 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler