Darth Maul'u Özleyen Var mı?

21.07.2010 18:15 Ersin Kılıç



     Benimde içerisinde bulunduğum Star Wars hayranlarının favori karakterlerinden biri olan Darth Maul, tabir-i caiz ise çok çabuk harcanan bir karakter olmuştu. Serinin kronolojik olarak ilk filminde yani Star Wars Episdoe I : The Phantom Menace'da karşımıza çıkan Darth Maul, ayrıca serinin bazı oyunlarında da gözükmüştü.
 
     Darth Sidious'un Sith çırağı olan Darth Maul için hala bazı dedikodular bile dolaşmakta. kimilerine göre bu karakter Darth Vader'dan bile çok sevilebileceği için ilk bölümde ölümüne karar verilmiş. Neyse filmleri kenara bırakıp asıl konumuza geri dönelim.
 
     Gamestop firması bugün yaptığı açıklama ile 26 Ekim'de piyasaya çıkacak olan Star Wars: Force Unleashed 2 için yeni bir ön sipariş ekstrasını duyurdu. Bu ekstrada oyuna eklenecek olan Maulkiller adlı bir kostüm bulunuyor. Bu kostüm sayesinde oyunda yönlendirdiğimiz karakterimiz Starkiller, Dart Maul'unkine benzer bir görünüme bürünüyor. Bu kostüm için yukarıda da göreceiniz gibi Darth Maul + Starkiller karakterlerinin karışımı diyebiliriz. Zaten kostümün adı da bu iki ismin birleşiminden meydana geliyor. Kostümün yanında ayrıca Maulkiller Silver Saber Cystal adlı bir ışın kılıcıda gelecek.
 
     Darth Maul erken göçtü ama karakterin kendisi ve ekstraları ile Star Wars'ın sonraki yapımlarında yaşayacağa benziyor.
 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars : Force Unleashed 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 2 Dk önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 1 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 2 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler