Death Stranding'in Yapımı Tamamlandı

26.09.2019 10:09 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Kojima Productions, Death Stranding'in Gold statüsüne ulaştığını duyurdu. Bu da oyunun geliştirme sürecinde asıl bölümün tamamlandığı ve artık oyunu toplu halde diske basabilecekleri anlamına geliyor.
 
Kojima Productions twitter hesabı: "Death Stranding tamamlandı ve gold statüsüne ulaştı. Hideo Kojima, Kojima Productions ekibi, Sony ve Guerrilla Games'teki herkes ve oyuncu kadrosu bu işe tüm kalbini ve ruhunu koydu. Desteğiniz için teşekkürler, sizlere yeni 'Bir Hideo Kojima Oyunu' sunmak için sabırsızlanıyoruz."
 
Death Stranding 8 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 için çıkacak. Aynı gün limitli sürüm Death Stranding PlayStation 4 Pro paketi de çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 10 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 10 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler