Duke Nukem En Çok Hangi Platformda Satıyor?

Bu uzaylı domuzlar fazla olmaya başlamıştı.
13.06.2011 16:15 Levent Polater

 
    Geçtiğimiz günlerde nihâi çıkışını sonunda gerçekleştiren Duke Nukem: Forever'ın her ne kadar puanları hâyâl kırıklığı yaratsa da satışları aynı şeyi söylemiyor.  Kötü bir Duke Nukem oyunu bile yılların bekleyişine engel olamıyor anlaşılan. İngiltere satışlarına ilk sıradan girmeyi başaran oyunun platformlara göre satış dağılımı ise Eurogamer tarafından ortaya döküldü.
 
    Oyunun Xbox 360 sürümünün %56'lık oranla en fazla sattığı görülürken, bu oranı %30 ile PS3 sürümü izliyor. Son olarak oyunun PC sürümü ise %14'te kalmış. Tabii PC sürümünün dijital olarak satılan rakamları şimdilik takip edilemediğinden PC oranı yanıltıcı olabilir diye ekleme de yapalım.
 
    Gearbox Software tarafından yapılan oyun Duke Nukem'in ince esprileri ve oynanışı ile süslense de yıllara yenik düşmüşe benziyor. Puan olarak istenilen seviyede olamayan oyun, yine de eski nesil oyuncuların şu anki favorisi hâline geldi. E, tabi işin ucunda bir kral var. Nice oyunlara Duke, çok fazla bekletme ama bu sefer, olur mu?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant, Destiny 2 Simgelerini Taklit Etmesiyle Suçlanıyor 10 Dk önce Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 4 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 5 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler