Duke Nukem Forever'ın Senaryo Modu 17 Saat Sürecek

18.10.2010 16:45 Alkan Adakaner


 
     Bu nesilde piyasaya çıkan FPS oyunlarının senaryo modları ortalama 5-6 saat sürüyor. Özellikle multiplayer temele kurulmuş olan Call of Duty gibi FPS'lerin senaryo modlarının kısalığı büyük eleştiri konusu.
 
     Duke Nukem Forever'da ise durum biraz farklı olacak. Gearbox'tan Randy Pitchford'un açıklamasına göre oyunun senaryo modu yaklaşık 16-17 saat sürecek. Yani 2-3 Call of Duty oyunu uzunluğunda olacak.
 
     Çok uzun yıllardır geliştirilen oyunun bu kadar uzun bir senaryo moduna sahip olacak olması sevindirici. Tıpkı Bioshock gibi senaryo moduna odaklanmış olan Duke Nukem Forever umarız bu uzun oynanış süresi içinde kendini tekrar etmez ve bizi sıkmaz.
 
     Gelecek yıl piyasaya çıkacak olan oyun PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştiriliyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant, Destiny 2 Simgelerini Taklit Etmekle Suçlanıyor 26 Dk önce Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 4 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 5 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler