Dust 514'ten Yeni Görseller Yayınlandı

CCP Games bu oyunla başarılı olabilirse konsollarda MMO fikrini diğer geliştiricilere de aşılayabilir
22.11.2012 10:08 Alkan Adakaner


     Bu nesilde konsollarda MMO oyunlarını da doğru düzgün oynamaya başladık. Yine de henüz bazı sıkıntıların üstesinden gelinebilmiş değil. MMO oyunları genellikle konsollarla birlikte PC platformuna da çıkıyor. DUST 514 ise bu konuda farklılık yaratacak gibi görünüyor.
 
     Eve Online'ın yaratıcısı CCP Games tarafından Playstation 3'e özel olarak hazırlanan (Vita için de bir uygulama çıkacak gibi) DUST 514'ün çıkış tarihi hala netleşmedi, ama oyunun kapalı betası bugünlerde gerçekleştiriliyor.
 
      CCP Games ise oyundan yeni görseller yayınlamaya devam ediyor. Eve Online ile aynı evrende geçen Dust 514'ün bu görselleri bir MMO oyununa göre grafiksel olarak oldukça iyi bir yapımın bizi beklediğine de işaret ediyor. İşte o görseller.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DUST 514 Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: CCP Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 4 Saat önce Riot, Valorant Evrenine Yeni Oynanabilir Deneyimler Getirecek 5 Saat önce Metal Gear Solid Delta'nın Zorluğu Kamera Açısına Göre Değişecek 5 Saat önce NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 6 Saat önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler