Fallout 4'ün Bütün İçeriklerini Tamamlamak İçin 400 Saat Bile Yetmeyecek

19.06.2015 18:24 Samet Konuksal


    Fallout 4'ün ne kadar geniş içeriklere sahip olacağı hemen hemen E3 fuarında da kendini göstermişti. Oyunun sunumu sırasında gördüğümüz oldukça geniş dünya, oyunun tam halinde çok daha büyük bir şekilde karşımıza çıkacak.
 
    Oyunun içerikleriyle ilgili konuşan Fallout 4'ün kıdemli yapımcılarından Jeff Gardiner konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamalarda Gardiner, "Fallout 4'ü tam 400 saat boyunca oynadım ve oynamaya devam ediyorum. Buna rağmen oyunu oynarken daha önce görmediğim yeni içeriklerle karşılaşıyorum." sözlerini söyledi.
 
    Öte yandan oyunun yönetmeni Todd Howard ise, "Oyunu oynarken bir şey görüyorum ve bazı içerikler hakkında 'Bu neymiş? Kim yaptı bunu? Bayağı büyük bir şey bu!' diye söylenmeye başlıyorum." sözleriyle beraber oyunda göreceğimiz içeriklerin ne denli geniş olacağını anlatıyor. Yani evet, Fallout 4'ün yönetmeni bile oyundaki tüm içeriklerden haberdar değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler