Fallout 4'ün İlk Resmi Güncellemesi Yayınlandı

07.12.2015 20:47 Ömür Gencer


      Bethesda, gün içinde Fallout 4'ün ilk resmi güncellemesini yayınladı. Daha önce oyun için iki adet güncelleme yayınlanmış olsa da bugün yayınlanan güncellemenin beta olmayan ilk güncelleme olduğunu belirtelim.
 
      Yayınlanan bu güncellemeyle birlikte numpad tuşlarını komut atama için kullanabiliyoruz. Bunun yanında oyunun genel performansı, optimizasyonu düzeltiliyor. Ayrıca oyuncuların bazen terminalde sıkışma sorunun da ortadan kalktığını belirtelim. 
 
       Şimdilik sadece PC için yayınlanan bu güncelleme önümüzdeki günlerde konsollara da gelecektir. Güncellemenin getirdiği yenilikleri detaylı bir şekilde buradan inceleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler